Data : 24 03 2018
KryeTitujt :
Prof.Hasan Banja dhe libri “Ekonomia e Shqipërisë në rrjedhat e historisë të shekullit XX”

Prof.Hasan Banja dhe libri “Ekonomia e Shqipërisë në rrjedhat e historisë të shekullit XX”

Prof.Hasan Banja dhe libri “Ekonomia e Shqipërisë në rrjedhat e historisë të shekullit XX”   Nga: Luan Shahollari Monografia e shkruar në vitet 1991-1998, është fryt i një veprimtarie të gjatë studimore, i një vullneti [...]
Gazeta korrekte “Labëria” dhe kryeredaktori Albert Zholi zëdhënës perfekt të Shoqatës “Labëria”, “Nderi Kombit”

Gazeta korrekte “Labëria” dhe kryeredaktori Albert Zholi zëdhënës perfekt të Shoqatës “Labëria”, “Nderi Kombit”

Gazeta korrekte “Labëria” dhe kryeredaktori Albert Zholi zëdhënës perfekt të Shoqatës “Labëria”, “Nderi Kombit” Nga: Prof. Ago Nezha 0 Gazeta korrekte “Labëria” dhe kryeredaktori Albert Zholi zëdhënës perfekt [...]
RRETH  LIBRIT ME NOVELA DHE TREGIME “QERSHIA E EGËR” TË DAUT GUMENIT

RRETH LIBRIT ME NOVELA DHE TREGIME “QERSHIA E EGËR” TË DAUT GUMENIT

Prof. Dr. Ilinden Spasse RRETH  LIBRIT ME NOVELA DHE TREGIME “QERSHIA E EGËR” TË DAUT GUMENIT Të nderuar zonja dhe zotërinj, Zotin Daut Gumeni, librin e të cilit ne promovojmë sot, në kujtesën time, e kam takuar para 14-15 vjetësh [...]
Dyqani pa derë  -Nga: Ilmi Qazimi  -Skicë-

Dyqani pa derë -Nga: Ilmi Qazimi -Skicë-

Dyqani pa derë Nga: Ilmi Qazimi -Skicë-  “ Siç e shihni në këtë dyqan me sipërfaqe tre metër katror me një lartësi një metër e tridhjetë centimetër, që nuk ka derë por vetëm një dritare, shes unë, ishoficeri i rangjeve [...]
Tregim-   “Zgjodha gruan më të hidhur se vdekja!”  nga Albert Z. ZHOLI

Tregim- “Zgjodha gruan më të hidhur se vdekja!” nga Albert Z. ZHOLI

Tregim- “Zgjodha gruan më të hidhur se vdekja!” nga Albert Z. ZHOLI Me Gëzimin jemi vërsnikë. Bashkë mbaruam shkollën e mesme dhe shkollën e lartë, paçka se në degë të ndryshme. Edhe pas universitetit na caktuan në punë në [...]
LUTESHA!-poezi

LUTESHA!-poezi

LUTESHA!! Anila Karapidou *** Si një shqiponjë që lirinë kërkon në hapësirë, Erës ju ngjita e fluturova drejt malit, Botën nën hapësirë e pashë të mpirë, Ndërsa era diku në një pllajë më ndali. *** Duart që më dridheshin, [...]
Gazetaria sot, problemet, sekretet dhe e ardhmja

Gazetaria sot, problemet, sekretet dhe e ardhmja

Gazetaria sot, problemet, sekretet dhe e ardhmja Albert Z. ZHOLI-kryeredaktor Gazetarinë të bukur e bëjnë gazetarët e mirë dhe të zotë- apo të vështirë, ata që ngecin në këtë profesion pa e dashur atë. Ndaj edhe gazetarët [...]
Sekuestrohen pronat e drogës në Tiranë,banorët: Shtëpitë i kemi blerë me gjak

Sekuestrohen pronat e drogës në Tiranë,banorët: Shtëpitë i kemi blerë me gjak

Sekuestrohen pronat e drogës në Tiranë,banorët: Shtëpitë i kemi blerë me gjak i Oficerë të Policisë Gjyqësore të Prokurorisë së Krimeve të Rënda dhe të Drejtorisë së Policisë së Tiranës mbërritën këtë të mërkurë [...]
Ish-ministri Mbrojtjes  Kiço Mustaqi: Shkolla e Bashkuar veproi sipas Kushtetutës

Ish-ministri Mbrojtjes Kiço Mustaqi: Shkolla e Bashkuar veproi sipas Kushtetutës

Ish-ministri Mbrojtjes  Kiço Mustaqi: Shkolla e Bashkuar veproi sipas Kushtetutës RRËFEN ISH-MINISTRI I MBROJTJES: Provokimi apo sulmi ndaj saj ishte i organizuar dhe kishte për qëllim që forcat e saj të dilnin në rrugë [...]