Data : 24 04 2018
KryeTitujt :

E DREJTA E NJERIUT…

E DREJTA E NJERIUT…  Dëgjojmë shpesh të flitet për të drejta njerëzore, të njohura me një dokument të pranuar nga gjithë qeveritë botërore por dimë edhe tjetrën se pak ose aspak zbatohen. Nuk kam ndërmend të përsëris [...]
Shalsi: “4 HEC-et nuk duhet të shiten,rrisin 4 herë faturën e shqiptarëve”

Shalsi: “4 HEC-et nuk duhet të shiten,rrisin 4 herë faturën e shqiptarëve”

Deputeti socialist, Eduard Shalsi, ka reaguar sot ashpër mbi shitjen e 4-HEC-eve, gjë që sipas tij, do të rrisë 4 herë faturën e energjisë së shqiptarëve. Ai i ka kërkuar qeverisë shqiptare të pezullojë shitjen e 4 HEC-ve, duke [...]
Deputetet e PD : Ti hiqet mandati Fidel Yllit

Deputetet e PD : Ti hiqet mandati Fidel Yllit

Deputeti i Partisë Socialiste, Fidel Ylli në përgjigje të padisë së një grupi deputetësh të PD-së, tha sot se në asnjë moment nuk është gjendur në konflikt interesi, dhe se në veprimtarinë e tij nuk ka patur asgjë antiligjore. Duke [...]