Data : 20 02 2019
KryeTitujt :
Rreth librit monografik “Jeta ime në tri kohë” të  kolonel Myfit Qorduka

Rreth librit monografik “Jeta ime në tri kohë” të kolonel Myfit Qorduka

Rreth librit monografik “Jeta ime në tri kohë” të  kolonel Myfit Qorduka Albert Z. ZHOLI-redaktor i librit Pa dyshim që një pjesë e fateve të historisë, e ngjarjeve apo dhe e lumturisë të popullit tonë kanë [...]
Poezi nga Irena Hoxha

Poezi nga Irena Hoxha

Poezi nga Irena Hoxha             ATDHE PA ATDHETAR E qajm’ Shqipërinë me lot e me mall, e qajm’ Shqipërinë si Nēna, të humbur djal’, E qajm’ Shqipërinë nga dashuria për të na [...]
« La Poste, France » pullë postare kushtuar Heroit Kombëtar të kombit shqiptar

« La Poste, France » pullë postare kushtuar Heroit Kombëtar të kombit shqiptar

« La Poste, France » pullë postare kushtuar Heroit Kombëtar të kombit shqiptar Këto ditë vihet në qarkullim nga « La Poste, France » pulla postare kushtuar Heroit Kombëtar të kombit shqiptar « Gjergj Kastrioti Skënderbe » me [...]
Vitore Stefa, Cota Luna dhe Fadile Skendaj marrin pjesë në Ceremoninë e Sozive

Vitore Stefa, Cota Luna dhe Fadile Skendaj marrin pjesë në Ceremoninë e Sozive

Në datën 19 Janar 2019, në Itali u zhvillua Ceremonia e Iinagurimin Internacional të Kalendarit të Sozi-as të Italisë ku morën pjesë rreth 300 Sozi nga e gjithë Italia. Në këtë Ceremoni madhështore nga vendi ynë morën [...]
DASËM NË KALANË E ALI PASHË TEPELENËS! – Nga Eduart Veli

DASËM NË KALANË E ALI PASHË TEPELENËS! – Nga Eduart Veli

DASËM NË KALANË E ALI PASHË TEPELENËS! Nga Eduart Veli   Nga Tepelena ju përshëndes sot vëllezër, Nga ky qytet i vogël,me zemër të bardhë, Nga ky shesh i uroj zemërbardhët njerëz, Kalaja e Aliut më uron :Mirë [...]
Dava Gjoka: Me miqë të mirë ka vetem suksese

Dava Gjoka: Me miqë të mirë ka vetem suksese

Mirembrema miqesia ime e mrekullueshme kudo ndodheni deri ne skajin me te larget te globit tokesor ..   E kam shume te veshtire te shkruaj ne keto momente per diten time me te veçante te jetes time ,ku une sot u bera pjese e organizates [...]
Flet Lume Hoti, (Cota Luna) gruaja shqiptare që u bë sozia e Claudia Cardinale (Klaudia): Ju tregoj dy çmimet e fundit si Sozi dhe këngëtare amatore në Itali

Flet Lume Hoti, (Cota Luna) gruaja shqiptare që u bë sozia e Claudia Cardinale (Klaudia): Ju tregoj dy çmimet e fundit si Sozi dhe këngëtare amatore në Itali

Flet Lume Hoti, (Cota Luna) gruaja shqiptare që u bë sozia e Claudia Cardinale (Klaudia): Ju tregoj dy çmimet e fundit si Sozi dhe këngëtare amatore në Itali Albert Z. ZHOLI Ishte 27 korrik 1997 kur ajo u largua në ditët më të [...]
E turpshme, maskarad ndaj popullit shqiptar

E turpshme, maskarad ndaj popullit shqiptar

E TURPSHME: Zbulohet lista me 250 emrat e familjarve PD-PS në poste kyçe!   Familjarët e politikanëve dhe gjyqtarëve kanë pushtuar administratën publike, shqiptarët e shkolluar punojnë si kamerierë, në fabrika, call center dhe [...]
ALBERT  ZHOLI, MARATONOMAKU I LETËRSISË – Nga Profesor Ago Nezha

ALBERT ZHOLI, MARATONOMAKU I LETËRSISË – Nga Profesor Ago Nezha

ALBERT  ZHOLI, MARATONOMAKU I LETËRSISË ALBERT  ZHOLI, MARATONOMAKU I LETËRSISË  Nga Profesor Ago Nezha Albert Zholi, heshtazi pa bubullima e vetëtima siç lëshojnë disa krijues të ditëve të sotme të demokracisë, ka shkruar [...]