Data : 25 04 2019
KryeTitujt :
“ALBGUARDIA”sh.p.k  ofron shërbimin e sigurisë fizike absolute

“ALBGUARDIA”sh.p.k ofron shërbimin e sigurisë fizike absolute

SH.P.S.F “ALBGUARDIA”shpk, ka filluar aktivitetin e sajë që prej korrikut të vitit 1993, gjithashtu “ALBGUARDIA”sh.p.k, që në vitet e para të punës kemi bërë të gjithë investimin e nevojshëm në mjete dhe në teknollogji, [...]
“Albguardia”shpk më bashkëkohorja dhe e sigurta në fushën e sigurimit

“Albguardia”shpk më bashkëkohorja dhe e sigurta në fushën e sigurimit

Albguardia Sh.P.K Rruga Komuna e Parisit, Pallati Tadin Tel. 0682037152 www.albguardia.com     I nderuar Z/Znj. Ju njoftojmë se kompania “Albguardia”shpk, distributor eskluziv i Fabrikës Elektronike SICEP spa – Firenze, [...]
Kantina e veres “Argjiro” me verë befasuese në Shqipëri, shijojeni

Kantina e veres “Argjiro” me verë befasuese në Shqipëri, shijojeni

Kantina e veres “Argjiro” me verë befasuese në Shqipëri, shijojeni Në Greqinë e Lashtë, pritësi i darkave gjithmonë duhet të kthente gllënjkën e parë të verës për të siguruar të ftuarit që vera nuk ishte e helmuar. Atëherë [...]
Te “Star Carpet Shpk” do te gjeni tapetet më të mira në Shqipëri

Te “Star Carpet Shpk” do te gjeni tapetet më të mira në Shqipëri

Te “Star Carpet Shpk” do te gjeni tapetet më të mira në Shqipëri Star carpet Pranver 2019   Te Star Carpet Shpk do te gjeni nje shumellojshmeri tapetesh moderne per 2018. Mbani mende se nje piktur nje – gjyrshe apo tapet nje-gjyrshe,i [...]
Kompania HAKO, me mbi 70 lloje sallame, proshuta dhe produkte të marinuara

Kompania HAKO, me mbi 70 lloje sallame, proshuta dhe produkte të marinuara

Kompania është themeluar në vitin 1994 nga familja HAKO. Fabrika ndodhet në autostradën Tiranë-Durrës, 5 km në perëndim të qytetit të Tiranës. Aktiviteti i saj kryesor është përpunimi I mishit në mbi 70 lloje sallame, proshuta [...]
Te “Star Carpet Shpk” do te gjeni tapetet me te mira ne Shqiperi

Te “Star Carpet Shpk” do te gjeni tapetet me te mira ne Shqiperi

Star carpet Pranver 2019 Star Carpet SH.P.K· Te Star Carpet Shpk do te gjeni nje shumellojshmeri tapetesh moderne per 2018. Mbani mende se nje piktur nje – gjyrshe apo tapet nje-gjyrshe,i jepe ambjentit nje kontakt modern dhe [...]
Kantina e veres “Argjiro” me verë befasuese, shijojeni

Kantina e veres “Argjiro” me verë befasuese, shijojeni

Në Greqinë e Lashtë, pritësi i darkave gjithmonë duhet të kthente gllënjkën e parë të verës për të siguruar të ftuarit që vera nuk ishte e helmuar. Atëherë lindi shprehja “të pish për shëndetin e tjetrit”. Vera “Argjiro” [...]
Birra “Kaon” histori suksesi

Birra “Kaon” histori suksesi

Birra “Kaon” histori suksesi   Birra “Kaon” ka qëllimin të krijojë një birrë unike, per ta bërë të dashur për masën, duke ruajtur një angazhim të palëkundur në qëndrueshmërinë e cilësisë, etikën e biznesit, [...]
Facebook mbledh 1 miliard dollarë  për njerëzit në nevojë

Facebook mbledh 1 miliard dollarë për njerëzit në nevojë

            Facebook ka mbledhur nga donatorë të ndryshëm një miliard dollarë, njoftoi shefi i tij, Mark Zuckerberg në një postim. Kjo shifër është arritur në rreth tre vjet. Që në vitin 2015 FB ka [...]