Data : 25 04 2019
KryeTitujt :
Të ushqehesh është një nevojë, por të ushqehesh në mënyrë inteligjente është art

Të ushqehesh është një nevojë, por të ushqehesh në mënyrë inteligjente është art

Nikollaq NERANXI 15 Prill 2019   Kompania Neranxi po bën tashmë 28 vite në treg, ajo ka fiks moshën e ekonomisë së decentralizuar të tregut në Shqipëri dhe me kaq eksperiencë sa kemi, synojmë gjithmonë për shumë lart, duke [...]
“ALBGUARDIA”sh.p.k  ofron shërbimin e sigurisë fizike absolute

“ALBGUARDIA”sh.p.k ofron shërbimin e sigurisë fizike absolute

SH.P.S.F “ALBGUARDIA”shpk, ka filluar aktivitetin e sajë që prej korrikut të vitit 1993, gjithashtu “ALBGUARDIA”sh.p.k, që në vitet e para të punës kemi bërë të gjithë investimin e nevojshëm në mjete dhe në teknollogji, [...]
“Albguardia”shpk më bashkëkohorja dhe e sigurta në fushën e sigurimit

“Albguardia”shpk më bashkëkohorja dhe e sigurta në fushën e sigurimit

Albguardia Sh.P.K Rruga Komuna e Parisit, Pallati Tadin Tel. 0682037152 www.albguardia.com     I nderuar Z/Znj. Ju njoftojmë se kompania “Albguardia”shpk, distributor eskluziv i Fabrikës Elektronike SICEP spa – Firenze, [...]
Kompania HAKO, me mbi 70 lloje sallame, proshuta dhe produkte të marinuara

Kompania HAKO, me mbi 70 lloje sallame, proshuta dhe produkte të marinuara

Kompania është themeluar në vitin 1994 nga familja HAKO. Fabrika ndodhet në autostradën Tiranë-Durrës, 5 km në perëndim të qytetit të Tiranës. Aktiviteti i saj kryesor është përpunimi I mishit në mbi 70 lloje sallame, proshuta [...]
Te “Star Carpet Shpk” do te gjeni tapetet me te mira ne Shqiperi

Te “Star Carpet Shpk” do te gjeni tapetet me te mira ne Shqiperi

Star carpet Pranver 2019 Star Carpet SH.P.K· Te Star Carpet Shpk do te gjeni nje shumellojshmeri tapetesh moderne per 2018. Mbani mende se nje piktur nje – gjyrshe apo tapet nje-gjyrshe,i jepe ambjentit nje kontakt modern dhe [...]
Birra “Kaon” histori suksesi

Birra “Kaon” histori suksesi

Birra “Kaon” histori suksesi   Birra “Kaon” ka qëllimin të krijojë një birrë unike, per ta bërë të dashur për masën, duke ruajtur një angazhim të palëkundur në qëndrueshmërinë e cilësisë, etikën e biznesit, [...]
Vera Bio “DUKA” prodhimi më cilësor në  tregun shqiptar

Vera Bio “DUKA” prodhimi më cilësor në tregun shqiptar

Vera Bio “DUKA” Vera Bio “DUKA” Vera Bio “Duka “ ka dalë në treg me shumë bujë. “Kur na shkruajnë nëpërmjet postës sonë elektronike konsumatorë vendas dhe të huaj që këtë verë e pijnë dhe e shijojnë [...]
Si kurohet prostatitis në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada

Si kurohet prostatitis në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada, mund të themi se të gjithë meshkujt e kurojnë prostatitis brenda vetëm 2-3 javësh, një herë e përgjithmonë. Kjo është një mënyrë e pabesueshme që mund të quhet ndryshe dhe [...]
DARDANIA  PELLAZGE

DARDANIA PELLAZGE

  Nga Besnik  Imeri   DARDANIA  PELLAZGE                    Dardanët, Ilirët dhe epirotët   Nga të gjitha ato që kemi thënë, nuk diskutohet, që Epirotët, Ilirët, Maqedonasit dhe Dardanët, janë të një [...]