Data : 15 10 2018
KryeTitujt :
Prononcimi i plotë për media i Taulant Ballës pas daljes nga Gjykata: Nuk merren me hallet e njerëzve por merren me njëri-tjetrin

Prononcimi i plotë për media i Taulant Ballës pas daljes nga Gjykata: Nuk merren me hallet e njerëzve por merren me njëri-tjetrin

Prononcimi i plotë për media i Taulant Ballës pas daljes nga Gjykata: Nuk merren me hallet e njerëzve por merren me njëri-tjetrin Unë e di që shumë qytetarë shqiptarë që na ndjekin thonë: Ja këta këtë punë kanë. Nuk merren [...]
Balla: Në mëngjes në Gjykatë për t’i vënë frerë e “pritë” ligjore gojës së shthurur të Lulzim Bashës

Balla: Në mëngjes në Gjykatë për t’i vënë frerë e “pritë” ligjore gojës së shthurur të Lulzim Bashës

Balla: Në mëngjes në Gjykatë për t’i vënë frerë e “pritë” ligjore gojës së shthurur të Lulzim Bashës, më pas vëmendja tek hallet e njerëzve, sepse Lul Nuli s’ka punë tjetër është i akuzuar sipas nenit 120 të Kodit [...]
Reforma Zgjedhore, Balla: “Të gatshëm për të pilotuar teknologjinë në zgjedhje, kërkesë për të cilën PD hyri në çadër

Reforma Zgjedhore, Balla: “Të gatshëm për të pilotuar teknologjinë në zgjedhje, kërkesë për të cilën PD hyri në çadër

Reforma Zgjedhore, Balla: “Të gatshëm për të pilotuar teknologjinë në zgjedhje, kërkesë për të cilën PD hyri në çadër Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla i pranishëm në tryezën e diskutimit [...]
Reagimi i Ballës pas letrës së opozitës drejtuar Kryetarit të Kuvendit: Luli deshtoi jo vetem me zgjedhjet

Reagimi i Ballës pas letrës së opozitës drejtuar Kryetarit të Kuvendit: Luli deshtoi jo vetem me zgjedhjet

Reagimi i Ballës pas letrës së opozitës drejtuar Kryetarit të Kuvendit: Luli deshtoi jo vetem me zgjedhjet Çdo ditë që kalon kuptohet edhe më mirë se si Luli deshtoi jo vetem me zgjedhjet e me drejtimin politik te opozites, po edhe [...]
Balla thirrje opozitës nga Saranda të ndërpresë bojkotin e të votojë reformën zgjedhore. Vëmëndja jonë është për njerëzit, nuk kemi kohë për të humbur me kasetat e Lulit

Balla thirrje opozitës nga Saranda të ndërpresë bojkotin e të votojë reformën zgjedhore. Vëmëndja jonë është për njerëzit, nuk kemi kohë për të humbur me kasetat e Lulit

Balla thirrje opozitës nga Saranda të ndërpresë bojkotin e të votojë reformën zgjedhore. Vëmëndja jonë është për njerëzit, nuk kemi kohë për të humbur me kasetat e Lulit Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, [...]
Balla-Bashës: “Ku je Lul Nuli?! Ke një javë që je larguar nga Shqipëria. Përpara se të flasësh për PPP-të, fol për partneritetin tënd me babalet”

Balla-Bashës: “Ku je Lul Nuli?! Ke një javë që je larguar nga Shqipëria. Përpara se të flasësh për PPP-të, fol për partneritetin tënd me babalet”

Balla-Bashës: “Ku je Lul Nuli?! Ke një javë që je larguar nga Shqipëria. Përpara se të flasësh për PPP-të, fol për partneritetin tënd me babalet” Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla deklaron [...]
Jetonin në gjendje të mjerueshme, Balla i dhuron çelsat e shtëpisë së re famijes Hunçi në Skroskë

Jetonin në gjendje të mjerueshme, Balla i dhuron çelsat e shtëpisë së re famijes Hunçi në Skroskë

Jetonin në gjendje të mjerueshme, Balla i dhuron çelsat e shtëpisë së re famijes Hunçi në Skroskë Familja Hunçi në Skroskë të Prrenjasit jetonte në kushte ekstreme varfërie. Shtëpia e shkatërruar mund të shembej nga një moment [...]
Taulant Balla: PD kërkoi pazar për të ndryshuar 7 ligjet e vettingut. Prokuroria të hetojë sa më parë shpifjen më të fundit të serisë së radhës, “Babale 2”

Taulant Balla: PD kërkoi pazar për të ndryshuar 7 ligjet e vettingut. Prokuroria të hetojë sa më parë shpifjen më të fundit të serisë së radhës, “Babale 2”

Taulant Balla: PD kërkoi pazar për të ndryshuar 7 ligjet e vettingut. Prokuroria të hetojë sa më parë shpifjen më të fundit të serisë së radhës, “Babale 2” Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla [...]
Taulant Balla në facebook: Luli dhe PD vajzën e dhunuar e duan thjeshtë mish për top në luftën politike!

Taulant Balla në facebook: Luli dhe PD vajzën e dhunuar e duan thjeshtë mish për top në luftën politike!

Taulant Balla në facebook: Luli dhe PD vajzën e dhunuar e duan thjeshtë mish për top në luftën politike! E përshëndes deklaratën e partisë babalokraktike (PD), sepse nxjerr plotësisht zbuluar qëllimin e tyre që nuk ka qenë e nuk [...]