Data : 12 12 2017
KryeTitujt :
Flet këngëtarja e mirënjohur Alida Hisku

Flet këngëtarja e mirënjohur Alida Hisku

  INTERVISTA/ Flet këngëtarja e mirënjohur Alida Hisku Albert Zholi Edhe pse 24 vjet larg Shqipërisë, ajo jeton çdo ditë me atdheun. Kur shkel në atdhe, sapo vë këmbën në tokën amë, loton, edhe pse jeton në një shtet me [...]

Në komunizëm ishim të varfër, por shoqëria ishte më e pastër, më e sinqertë

INTERVISTA/ Flet ekonomistja dhe piktorja Sanka Baushi: Kur vinin për kontroll udhëheqësit e partisë ne kishim shumë emocion Në komunizëm ishim të varfër, por shoqëria ishte më e pastër, më e sinqertë Albert ZHOLI  Dhe pse kishte [...]

INTERVISTA/ Flet Drejtorja e Shtëpisë së Fëmijës “Zyber Hallulli”, Albana Dule: Disa herë s’kemi lekë të paguajmë dritat

INTERVISTA/ Flet Drejtorja e Shtëpisë së Fëmijës “Zyber Hallulli”, Albana Dule: Disa herë s’kemi lekë të paguajmë dritat Shtëpi fëmije me kushte komode, por mbijetojmë me vështirësi Albert ZHOLI Kisha përshtypjen se do të [...]

INTERVISTA/ Flet klarinetisti i parë i orkestrës së TOB, Elton Katroshi: Laver Bariu, mjeshtër i klarinetës për muzikë popullore

INTERVISTA/  Flet klarinetisti i parë i orkestrës së TOB, Elton Katroshi: Laver Bariu, mjeshtër i klarinetës për muzikë popullore Muzika klasike ka rregulla, norma, ku njeriu jep art në interpretim  Albert ZHOLI Ka qenë i dashurar [...]

INTERVISTA/ Flet “Mjeshtri i Madh”, Kujtim Gjonaj: Filmi për Xhepën më i vështiri, por shumë sinjifikativ

INTERVISTA/ Flet “Mjeshtri i Madh”, Kujtim Gjonaj: Filmi për Xhepën më i vështiri, por shumë sinjifikativ Figura e Margarita Xhepës më ka impresionuar me thjeshtësinë e saj Margarita është  shumë e madhe dhe ne nuk e dimë [...]

“Baleti po kthehet në teatër ceremonial si Garda e Republikës”

FORUM/  Sa ndiqet baleti dhe problemet e tij. Flasin: Arjan Sukniqi, Altin Koruti: “Baleti po kthehet në teatër ceremonial si Garda e Republikës”  Albert ZHOLI Problemet e baletit janë të shumta. Sot dhe pse shohim një ecje përpara [...]

Kuriozitete

Sikur uji i deteve te kthehej ne kripe Sikur nga te gjithe ujerat e deteve dhe oqeaneve te nxirrej kripa,me te do te mbulohej gjithe siperfaqja e tokes sone me nje shtrese prej rreth 130 metrash. Prejardhja e emrit “tenis” Fjala [...]
Korrupsioni  nis nga Parlamenti Shqiptar

Korrupsioni nis nga Parlamenti Shqiptar

INTERVISTA/ Flet Kryetari i Shoqatës së Avokatëve Antikorrupsion Shqiptar, Ndue Pjetra Korrupsioni  nis nga Parlamenti Shqiptar Albert ZHOLI Një Shoqatë e re me një emër mjaft interesant Shoqata e Avokatëve Antikorrupsion Shqiptar. [...]
Denisa Gekovi, shqiptarja protagoniste në një film indian

Denisa Gekovi, shqiptarja protagoniste në një film indian

INTERVISTA/ Flet, pianistja, këngëtarja, shkrimtarja dhe së fundi aktore Denisa Gokovi: Femra shqiptare, mohimi dhe absurditeti që ndodh me shkeljen e të drejtave të saj Denisa Gekovi, shqiptarja protagoniste në një film indian   Albert [...]