Data : 25 04 2019
KryeTitujt :

Vitore Stefa, Cota Luna dhe Fadile Skendaj marrin pjesë në Ceremoninë e Sozive

123 435 4325 12342 34473548

Në datën 19 Janar 2019, në Itali u zhvillua Ceremonia e Iinagurimin Internacional të Kalendarit të Sozi-as të Italisë ku morën pjesë rreth 300 Sozi nga e gjithë Italia. Në këtë Ceremoni madhështore nga vendi ynë morën pjesë  shumë zonja si Sozi por edhe për çmim karriere. Ndër to veçojmë:  Znj. Fadile Skendaj e cila mori Certefikatën si Sozia Zyrtare e Rafaela Karras.  Një çmim interesant mori dhe patriotja e madhe, poetja Vitore Stefa Leka e cila u nderua me çmimin e “Karrierës” si një grua me ndjenja të theksuara humane. Coa Luna, gruaja shqiptare që është sozia e Claudia Cardinale (Klaudia) ishte e ftuar nderi pasi është pjesëmarrëse gjithmonë në këtë event kaq të rëndësishëm në Itali dhe u jep fashet modeleve dhe cmimet e fituara, pranë Jurisë. Një gjë e rrallë kjo ku tre gra shqipatre marin pjesë në një event tepër specifik. Nga asnjë vend tjetër Europian nuk kishte tre përfaqësuese si vendi ynë.

123

Dhe cmim kariere e ftuar ne kete Event ishte dhe Nena jone e dashur z. Vitore Stefa Leka ku ajo u nderua e mori cmimin si Umane

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :