Data : 25 04 2019
KryeTitujt :

Te “Star Carpet Shpk” do te gjeni tapetet me te mira ne Shqiperi

Star carpet

ssssss

Pranver 2019
Te Star Carpet Shpk do te gjeni nje shumellojshmeri tapetesh moderne per 2018.
Mbani mende se nje piktur nje – gjyrshe apo tapet nje-gjyrshe,i jepe ambjentit nje
kontakt modern dhe minimalist.Ndersa nje tapet plote ngjyra dhe dizenjo si nje peisazhe.
Perkethehet ne hijeshi,sofistikim dhe klase.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :