Data : 22 03 2019
KryeTitujt :

Si kurohet prostatitis në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada, mund të themi se të gjithë meshkujt e kurojnë prostatitis brenda vetëm 2-3 javësh, një herë e përgjithmonë.
Kjo është një mënyrë e pabesueshme që mund të quhet ndryshe dhe një përparim për vetëm 4990ALLme një zbritje deri në 3 Mars 
përfshirë këtu dhe datën përkatëse! (në vazhdim ju do të mund të lexoni më shumë rreth kësaj metode)

Ndërkohë në Itali: mjekët e korruptuar janë duke rënë dakort me farmacitë duke fshehur në këtë mënyrë preparatet mjaft efikase dhe çdo vit e më shumë “janë duke u zhvatur para” njerëzve të thjeshtë

Prostatitis është sëmundja më e zakonshme në mesin e meshkujve mbi 40 vjeç, dhe mjekët kanë vënë re se për fat të keq kjo sëmundje “po prek gjithmonë e më shumë edhe mosha më të reja”. Tek mjekët po drejtohen meshkuj në moshë të re me të tilla “probleme” ata janë vetëm 30, 25 madje edhe 20 vjeç.

Kjo është mënyra se si mjekët e shpjegojnë faktin se përse kjo sëmundje është bërë kaq popullore sidomos kohët e fundit: çdo mashkull:

 • që bën një mënyrë jetese të ulur,
 • që nuk ka një jetë të rregullt seksuale,
 • që nuk ka një mënyrë jetese të shendetshme,
 • prania e infeksioneve
 • e trashëguar gjenetikisht
 • kush vuan nga stresi në mënyrë të vazhdueshme, ose që sëmuret shpesh nga gripi shoqëruar kjo me temperaturë të lartë

me shumë mundësi është i sëmurë dhe nga prostatitis. Si përfundim, sa më shumë faktorë ndikues të ketë, aq më shpejtë dhe më fuqishëm zhvillohet sëmundja në fjalë. Tek disa njerëz fatkeqësisht, ajo shfaqet në moshë fare të re 25 vjeç, tek disa të tjerë pak më vonë, në moshën 45 vjeçare, kjo është thjesht çështje kohe.

Simptomat e zakonshme të prostatitis, kontrolloni veten tuaj:

Urologët francezë treguan më shumë rreth statistikave të tmerrshme: më shumë se 55% e meshkujve të moshës mbi 40 vjeç në një mënyrë ose në një tjetër janë ndeshur tashmë me problemet e prostatës. Për të kuptuar nëse një person është i sëmurë me prostatitis nuk është aspak e vështirë dhe për këtë ju nuk duhet të jeni një mjek, simptomat janë të thjeshta dhe specifike

 • Shfaqja e dhimbjeve të shpeshta akute
  • në pjesën e poshtme të barkut ose në testikuj
  • ju ndjeni dhimbje në penis ose në zonën e ijeve
 • Keni probleme gjatë urinimit
  • Shkoni më shpesh se zakonisht në tualet, keni dhimbje therëse në uretër gjatë urinimit
  • Keni atë ndjesinë sikur proçesi i urinimit “nuk ndodh deri në fund”,
  • Keni probleme me urinimin (derdhje shumë e dobët e urinës)
 • Keni probleme gjatë marëdhënieve seksuale
  • Nuk ndjeni epsh mjaftueshëm të fuqishëm
  • Ereksioni është i dobët dhe nuk zgjat shumë
 • Keni probleme që janë të lidhura me Ejakulimin:
  • Ejakulimi është përgjithësisht i shpejtë
  • Ejakulimi juaj është përgjithësisht i dobët
 • Ndjeni gjatë gjithë kohës një lodhje të madhe fizike dhe morale njëkohësisht

Pavarësisht nga përkeqësimi i kushteve mjedisore dhe ekologjisë kohët e fundit, për fat të keq shumë meshkuj jetojnë me prostatitis dhe as nuk e dinë se cilat janë pasojat që ai mund të sjellë, apo dhe si mund të ndikojë kjo gjë në jetën e tyre në të ardhmen.

PROSTATITIS I ZAKONSHËM

ADENOMA PROSTATIKE

Në qoftë se ju nuk do ta trajtoni prostatitis, ai mund të zhvillohet shumë shpejt dhe pothuajse gjithmonë çon në adenoma të prostatës (“ose e ashtëquajtura vdekja e meshkujve”)

Pjesërisht, ne mund t’i kuptojmë meshkujt të cilët vuajnë nga kjo sëmundje, sidomos duke pasur parasysh nivelin e mjekësisë në vendin tonë. Në shumicën e rasteve, pas marrjes së diagnozës “prostatitis” vizitat te urologu bëhen një detyrë e vështirë për çdo vit. Ndërkohë që mjekët mundohen të reduktojnë simptomat akute me medikamente, “që përgjithësisht rekomandohen nga farmacistët “, ndërkohë që me çdo ftohje të motit ose për shkak të mosrespektimit të regjimit, prostatitis «sërisht sulmon»

Si kurohet prostatitis në Shqipëri (domethënë si NUK DUHET kuruar ai)

Për fat të keq, në vendin tonë, duke pasur parasysh mbi të gjitha dhe nivelin e mjekësisë, kurrë nuk mund të pretendohet heqja qafe e prostatitis njëqind për qind, pa marrë parasysh faktin se ju jeni në gjëndje të jepni gjithçka për ta arritur këtë gjë.

Proçedura standarde për trajtimin e prostatitis në Shqipëri

 • Një mashkull shkon në një klinikë. Nuk ka rëndësi madje, nëse shkon në një klinikë private apo në një shtetërore, në fund të fundit atij do t’i duhet të paguajë me patjetër . Ndërkohë që, në qoftë se do të shkojë në spital, atje radhët janë të paimagjinueshme.
 • Mjeku e viziton, i shkruan shumë analiza dhe teste që ai është i detyruar t’i bëjë. Disa prej tyre madje nuk janë aspak të nevojshme për t’u bërë, por për sigurinë e tij ai duhet ti bëjë gjitha, duke qenë se me shumë mundësi individit në fjalë do t’i gjejnë diçka tjetër, për të cilën atij i duhet të shqetësohet. Sikur mos të mjaftonte kjo, të gjitha analizat përgjithësisht janë me lekë.
 • Pas gjithë analizave të dhëna mjeku do i’u diagnistikojë me «”prostatitis” dhe do i’u shkruaj”duke i’u rekomanduar një mal me medikamente»”. Medikamentet e rekomanduara – janë ato, të cilat ndihmojnë përgjithësisht për të reduktuar simptomat e rënda të sëmundjes, por aspak për të kuruar njëherë e mirë prostatitis kronik. Dhe, natyrisht që, urologu juaj do t’iu rekomandoj medikamente nga kompanitë, përfaqësuesit mjekësor të të cilëve do t’i sjellin atij të ardhura më të mëdha. Të gjithë ne e dimë shumë mirë se për cilat medikamente bëhet fjalë.
 • Përveç “medikamenteve të rekomanduara” për reduktimin e simptomave, mjekët gjithmonë ju drejtojnë për të bërë masazh rektal të prostatës ose kurim me metoda pak a shumë të ngjashme. Kjo është një proçedurë shumë e ulët dhe mjaft e pakëndshme, pasi masazhi bëhet me gisht nëpër anus. Mesatarisht ky lloj masazhi përfshin në vetëvete nga 10 deri në 14 seanca. Dhe natyrisht që për çdo seancë ju do të pahuani një shumë jo të vogël parash. Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada po ashtu, ky lloj masazhi nuk bëhet më prej më shumë se 20 vitesh, duke qenë se preparatet moderne janë në gjëndje të kurojnë prostatitis dhe pa ndihmën e tij!
 • Por përveç trajtimit kryesor, mjekët shpesh rekomandojnë marrjen e preparateve që mundësojnë përmirësimin e jetës tuaj seksuale, për të rritur kështu cilësinë e spermës, “që ndihmojnë në rivendosjen e orgazmës” pas përdorimit të antibiotikëve e kështu me rradhë
 • Zakonisht, si rezultat i këtij trajtimi, prostatitis mund të kalojë, por edhe në qoftë se largohet, ky efekt nuk do të zgjas për shumë kohë. Pastaj ai do të rikthehet me një forcë të re të dyfishtë. Si rezultat, pikë së pari “terapia konservative” nuk do t’iu ndihmojë, dhe kështu mjeku do të jetë i detyruar le të themi të rekomandojë ndërhyrje kirurgjikale në gjëndrën e prostatës, operacion i cili përgjithësisht çon në impotencë.

Me fjalë të tjera, në qoftë se ju vuani nga prostatitis, atëherë kini parasysh se do të jeni i detyruar t’i jepni mjekëve dhe farmacistëve mesatarisht rreth 5000-10000 euro për çdo vit! Faktikisht, urologët formulojnë një terapi të bazuar gjithashtu dhe në mundësitë financiare të pacientit .Dhe atëherë, kur “medikamentet e rekomanduara” nuk do t’iu ndihmojnë më, ata thjesht do ta presin prostatën tuaj. Kjo është pikërisht ajo që ndodh në biznesin farmaceutik të urologjisë Shqiptare.

Si kurohet prostatitis në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada (dhe si duhet kuruar ai faktikisht)

Në vendet perëndimore për trajtimin e prostatit nuk është aspak e domosdoshme vizita te mjeku. 

.Mjafton vetëm të shkoni në një farmaci si rezultat i simptomave tuaja të para, dhe të blini një medikament që tashmë është i njohur për të gjithë dhe i është nënshtruar të gjitha hulumtimeve klinike i përbërë nga ekstraktet e frutave të palmës së vogël (Saw Palmetto), efektiviteti i të cilave është demonstruar që në vitet 80-të dhe arrin deri në 98%.

Sigurisht që, pas kontrolleve të shumta të sigurisë së preparatit në fjalë, ai tashmë konsiderohet si një standart i artë në kurimin e prostatitis “një herë e përgjithmonë” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada

Natyrisht nuk duhet harruar fakti që, ky medikament nuk është aspak fitimprurës për mafien farmaceutike shqiptare, sepse është shumë më e thjeshtë “të mashtrosh” njerëzit, thjesht për të reduktuar simptomat e dhimbshme për çdo vit në vend që të shërojë sëmundjen krejtësisht me një produkt mjaftueshëm të lirë dhe brenda mundësive të çdo personi.

Sigurisht që ndryshe nga vendi ynë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Angli, Francë, Gjermani dhe vende të tjera të zhvilluara të botës, siguria e njerëzve është gjithashtu shumë e zhvilluar. Kompanitë e sigurimeve nuk janë të interesuara për çdo person të dytë që vizitohen te mjekët dy herë në vit, sepse kompanitë e sigurimeve duhet të paguajnë për gjithë këtë dhe pagat e mjekëve atje janë mjaft të larta. Përkundrazi, ata janë të interesuar ta bëjnë trajtimin sa më efektiv dhe sa më të shpejtë. E thënë ndryshe, një herë e përgjithmonë.

Në vendet perëndimore, interesat e kompanive të sigurimeve e kanë fituar luftën mbi mafien farmaceutike, dhe për fat të mirë për meshkujt e zakonshëm, një medikament efektiv është gjithnjë i disponueshëm për trajtimin e prostatitis…

A mund të përmirësohet situata dhe në Shqipëri?

Për fat të keq, nuk priten ndryshime pozitive në fushën e farmacive dhe mjekëve shqiptarë, duke qenë se biznesi farmakologjik është një biznes që siguron me miliarda dollarë dhe njerëzit më të rëndësishëm në botë i sigurojnë të ardhurat pikërisht prej tyre. Ju me siguri jeni në dijeni të kësaj situate.

Megjithatë, pavarësisht kësaj sot nuk është e nevojshme t’u drejtoheni farmacive për të blerë këto medikamente. Ju mund ta bëni këtë blerje në internet në faqe interneti të posaçme. Kohët e fundit, një nga medikamentet më efektive të botës perëndimore ProstEro është prezent dhe në Shqipëri. Dhe natyrisht, që njerëzit tashmë kanë rënë në dashuri me të.

Le të krahasojmë atë që e dallon ProstEro nga medikamenti më popullor për trajtimin e prostatititis Prostamol Uno , i cili shitet nëpër farmaci

ProstEro

Prostamol Uno

Veprimi: Mundëson një kurim të plotë nga prostatitis, madje edhe nga ai kronik. Një herë e përgjithmonë. Vetëm me një kurs të plotë kurimi. Ai vetëm sa do t’iu ndihmojë në fshehjen e simptomave akute të prostatitis, domethënë çrregullimeve që shkaktojnë dhimbje dhe vështirësi gjatë urinimit.
Veprime të tjera: º Përmirëson ndjeshëm epshin
º Parandalon ejakulimin e parakohshëm
º Përmirëson forcën mashkullore
º Normalizon funksionimin e fshikëzës së urinës
º Ai përmirëson gjendjen e enëve të gjakut
Forcon punën e zorrëve
Efektet anësore Nuk ka. Ai përmban vetëm përbërës natyralë. º Si pasojë e përdorimit të shpeshtë, ai mund të shkaktojë ndryshime malinje në gjëndrën e prostatës
º Redukton ndjeshëm fuqinë mashkullore
º Shkakton probleme të parikuperueshme të zorrëve
º Përkeqëson në tërërsi sistemin imunitar, promovon zhvillimin e alergjive
º Gjithashtu shkakton dhimbje akute të stomakut.
Si funksionon ai: Ai vepron në gjëndrën e prostatës në tërësi si pasojë dhe e përbërësve të përzgjedhur,një konkretisht prej 6 përbërësve natyralë, ka efekt anti-inflamator dhe forcues njëkohësisht. Heq gjithë florën patogjene nga gjëndra e prostatës, përmirëson strukturën dhe funksionimin e gjëndrës së prostatës. Rekomandohet përgjithësisht për prostatitis kronik, congestive dhe bakterial. Në mënyrë të përkohshme heq dhimbjen në gjëndrën e prostatës, duke maskuar kështu rrjedhën e vetë sëmundjes. Megjithatë, pas ndërprerjes së veprimit të medikamentit, sëmundja ripërtërihet sërisht.
Përbërësit: I përbërë kryesisht nga komponentë natyralë me prejardhje bimore dhe vitamina Përbërësi i vetëm natyror janë frutat e copëzuara të palmave të vogla (madje ato nuk janë as ekstrakte!). Gjithçka tjetër është vetëm kimi, dioksid titaniumi; ngjyrosës të oksidit të zi të hekurit; ngjyrosës të kuq (E 124) e kështu me rradhë.
Garancia: 365 -ditë garanci nga prodhuesi nuk ka asnjë garanci

ProstEro ju mund ta blini në faqen zyrtare të internetit

Tashmë është shfaqur një kompani gjigande, e cila dhe drejton zinxhirët më të mëdhenj farmaceutikë kundër këtij preparati të jashtëzakonshëm. Fatkeqësisht, egziston mundësia që ai të zhduket nga shitja. Ne rekomandojmë blerjen e ProstEro për të gjithë njerëzit, për aq kohë sa kjo gjë është ende e mundur. Tashmë preparati është në shitje për vetëm 4990ALL!

 

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :