Data : 21 02 2019
KryeTitujt :

Gjendja alarmante dhe e rrezikeshme per fshtrat e Malesise se Gollakut

Gjendja alarmante dhe e rrezikeshme per fshtrat e ,Malesise se Gollakut

bbb

Nga Dashamir Uruçi

 

Fshati Qarr,Suharrne,Pribovec, Zarbince Ramnabuqe dhe Novoselle  Qytetaret e ketyreve fshatrave kane mbet nene meshiren e Zotit sepse jane izoluar nga bora rruget e tyre jane te bllokuara ,pushteti lokal nuk ka intervenue qe te i zhbllokoj keto fshatra keto fshatar jetojne ne kushte te veshtyra pa rruge ,pa gjithqka shtrihen ne latesit mbidetare800 deri ne 1000 metra .Gjethet e tyre nese zgjate kjo gjendje kesisoj dot mbesin pa ushqim,pa uj se puset jane te ngrira nga acari pa mjek femij te semuar nga gripiper te ardhur deri te mjeku ju duhet te kalojne shum klm.e pa mundur eshte dashtur deputeti popullor te alarmoj ket situat te veshtyr te ketyreve fshatrave ne te kunderten mundte psojne edhe qytetaret edhe kafeshet e tyre.me Nje falenderim per kryetarin e komunes se Dardanes -Kamenices shkon nga qytetaret e fshatit Muhoc qe rregullishte nae mirban rrugen gjate ketareve diteve te veshira si krytar po i perbush premtimet qe i dha per ket fshat malesor te gollakut me rrespekt mesuesi i popullit Vesel Sabedini malesi Muhoc.10/01/2019.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :