Data : 25 04 2019
KryeTitujt :

“Albguardia”shpk më bashkëkohorja dhe e sigurta në fushën e sigurimit

Albguardia Sh.P.K

Rruga Komuna e Parisit, Pallati Tadin

Tel. 0682037152

www.albguardia.com

 

 

I nderuar Z/Znj.

Ju njoftojmë se kompania “Albguardia”shpk, distributor eskluziv i Fabrikës Elektronike SICEP spa – Firenze, Italy, sjell në tregun Shqipëtar sistemet më bashkëkohorenë fushën e sigurimit, inovacionin më të ri të Fabrikës Elektronike SICEP spa – Firenze, Italy. Central Antifurto UNICA. Ky sistem i prodhuar nga SICEP spa,ofron perveç sistemit të alarmit edhe opsione në automatizimin e shtëpisë tuaj. Ne mund të instalojmë UNICA, kjo aparaturë punon e pamvarur, shumë opsionale,në të lidhen telekamerawireless të ikorporuara brenda sensoreve infrarosso wireless si dhe përveç sistemit të alarmit por në të njëjtën kohëbën si edhe komandimin si porta elektronike, kaldaja, kondicionerë, apo preregjistrimetzanore të memorizuara në aparaturë.Ky sistem është shumë i thjeshtë për tu përdorur,telekomandë, tastierë, karta manjetike, etj… i cili komandohet nga një ekran me touch screen 7” dhe përdoret me lehtësi njëkohësisht paralel me Aplikacionin My Sicepnga celulari tuaj. Përveç këtyre opsioneve,ky sistem mund të komandohet lehtësishtë edhe nga celulari juaj me anë të internetit ose sms kur nuk keni akses interneti. Ju mund të zgjidhni opsionin vënien në alarm të plotë edhe kur jeni largë shtëpisëtuaj ose ju mundë të komandoni zonat – ambientet në rastet gjatë natës, ju jeni në shtëpi. Në qoftëse klienti dëshiron të lidhet edhe me shërbimin e Kompanisë tonë, ky aparat lidhetonline 24 orë nëpërmjet sistemit tonë operative.Në rastë ngjarjetëbëjë dërgimin e grupit të gatshëm ose ju mund të vëzhgoni personalishtë edhe ngjarjet në historikun e aparaturës. Këtu ju mund të shikoni online se kush e aktivizon dhe ç’akivizonkëtë sistem, apo nëpërmjet e – mailit tuaj të shikoni me sekuenca pamjet vizuale se kushë ka hyrë në shtëpinë tuaj.

 

Cilësia dhe korrektësia është prioriteti ynë për ju.

Me respekt.

 

AlbguardiaSh.P.K

 

http://www.sicep.it/nuovo/wp-content/uploads/2013/03/mvsnethome_slide.jpg

SH.P.S.F “ALBGUARDIA”shpk, ka filluar aktivitetin e sajë që prej korrikut të vitit 1993, gjithashtu “ALBGUARDIA”sh.p.k, që në vitet e para të punës kemi bërë të gjithë investimin e nevojshëm në mjete dhe në teknollogji, për ruajtjen dhe sigurimin e objekteve me mënyrën më bashkëkohore të sigurimit. « ALBGUARDIA » shp.k, ofron shërbimin e sigurisë fizike me punonjës shërbimi, bën sigurimin e pronës në distancë, nëpërmjet Sistemit Operativ me një shërbim të garantuar. Shërbimi i ofruar për sigurinë dhe garancinë e pronës bëhet me teknollogji si firma perendimore. Që prej vitit 1998 kemi përfaqësinë distributor të Fabrikës Elektronike Italiane SICEP spa – Sistemi Informatica per la Sigurezza – në Çertaldo Firenze Italy.Gjatë aktivitetit shumë vjeçar kemi ruajtur dhe siguruar plotë Banka dhe objekte private apo të huaj.

“Ne bejmë që njerëzit të ndjehen të sigurt”!.

           ALBGUARDIA

              TIRANE

 

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :

Ler nje Koment

Dergo Koment


7 + = 15