Data : 25 04 2019
KryeTitujt :

“ALBGUARDIA”sh.p.k ofron shërbimin e sigurisë fizike absolute

http://www.sicep.it/nuovo/wp-content/uploads/2013/03/mvsnethome_slide.jpg

SH.P.S.F “ALBGUARDIA”shpk, ka filluar aktivitetin e sajë që prej korrikut të vitit 1993, gjithashtu “ALBGUARDIA”sh.p.k, që në vitet e para të punës kemi bërë të gjithë investimin e nevojshëm në mjete dhe në teknollogji, për ruajtjen dhe sigurimin e objekteve me mënyrën më bashkëkohore të sigurimit. « ALBGUARDIA » shp.k, ofron shërbimin e sigurisë fizike me punonjës shërbimi, bën sigurimin e pronës në distancë, nëpërmjet Sistemit Operativ me një shërbim të garantuar. Shërbimi i ofruar për sigurinë dhe garancinë e pronës bëhet me teknollogji si firma perendimore. Që prej vitit 1998 kemi përfaqësinë distributor të Fabrikës Elektronike Italiane SICEP spa – Sistemi Informatica per la Sigurezza – në Çertaldo Firenze Italy.Gjatë aktivitetit shumë vjeçar kemi ruajtur dhe siguruar plotë Banka dhe objekte private apo të huaj.

“Ne bejmë që njerëzit të ndjehen të sigurt”!.

           ALBGUARDIA

              TIRANE

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :

Ler nje Koment

Dergo Koment


− 4 = 2