Data : 21 02 2019
KryeTitujt :

Shkodër, ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka viziton zonat e përmbytura

Shkodër, ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka viziton zonat e përmbytura

Xhacka

 

xhhaaa 33

Xhaçka në Anën e Malit dhe në Dajç: “Jemi pranë banorëve prej ditës së parë.  Mbi 550 efektivë të FA 24 /24 në shërbimin tuaj.  Bashkëpunimi mes të gjitha strukturave më i rëndësishmi. Prioritet evakuimi i banorëve dhe i gjësë së gjallë.  Në 10 ditë janë evakuuar mbi 2500 krerë bagëti.

 

Ndërkohë që kanë mbërritur 19 ton koncentrat. Pritet të mbërrijnë 300 ton koncetratë për bagëtinë. Çdo strukturë të mbaj përgjegjësitë e saj.

 

xhacka 3Janë vendosur 2000 thashë në argjinaturën Pentarit. Gjatë gjithë ditës së sotme është punuar për mbrojtjen e argjinaturës së Krasit”. Ministrja shoqërohet në këto inspektime nga prefekti Çesk Millja, drejtori i përgjithshëm i Emergjencave Civile, Shemsi Premmci, deputeti i zonës Luan Harusha .

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :