Data : 16 02 2019
KryeTitujt :

Sekretet e letrës së bardhë Trump-Kim Jong-un

Donald Trump, Presidenti amerikan në takimin historik që zhvilloi sot me Presidentin e Koresë Veriore, Kim Jong-un,  kanë nënshkruar një marrëveshje për të konfirmuar paqe dhe stabilitet mes të dyja vendeve.

Në dokumentin tashmë të publikuar, theksohet se Donald Trump u zotua të ofrojë garanci të sigurisë për Republikën Popullore Demokratike të Koresë ndërsa Kim Jong- un potencohet të ketë riafirmuar angazhimin e tij të palëkundur për të përfunduar denuklearizimin e Gadishullit Korean.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :