Data : 21 02 2019
KryeTitujt :

Rriten masat lehtësuese në pikat e kalimit kufitar Morinë dhe Muriqan

Rriten masat lehtësuese në pikat e kalimit kufitar Morinë dhe Muriqan

Policia Kufitare rrit masat lehtësuese në pikat e kalimit kufitar Morinë dhe Muriqan
Aktualisht, Policia Kufitare shqiptare po përballon me sukses fluksin e qytetarëve që hyjnë dhe dalin nga pikat e kalimit kufitar në Morinë dhe Muriqan. 

Ditën e sotme në pikën kufitare të kalimit Morinë po punohet me 6 sportele, duke mos lejuar që të krijohet radhë tek automjetet.

 

 

 

Nnga ana tjetër në pikën kufitare në Muriqan shërbehet me 4 sportele në ditë për hyrje-daljet dhe në Hanin e Hotit shërbehet me 2 sportele në ditë për hyrje-daljet.

 

Gjithashtu gjatë fundjavës pikat kufitare kanë marrë masa shtesë për përballimin e fluksit për hyrje-daljet, për shkak të sezonit turistik.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :