Data : 20 02 2019
KryeTitujt :

Renditja e Kosovës sipas hartës

Vendet më të rrezikshme në botë, duke iu referuar një harte të re të dizajnuar për turistët që i paralajmërojnë ata për rreziqet jashtë vendit , janë Afganistani dhe Somalia.

sfVendet  më  të sigurta në hartë konsiderohen Finlanda, Norvegjia dhe Irlanda.

Harta është ndërtuar  me ndihmën e specialistëve mjekësor dhe ekspertëve të Sigurisë Ndërkombëtare SOS.

Kjo hartë Kosovën e paraqet me një rrezikshmëri mesatare, ndërsa të gjitha vendet tjera të Ballkanit, renditen në kategorinë e vendeve me rrezikshmëri të ulët për sigurinë.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :