Data : 16 02 2019
KryeTitujt :

Pushuesit polakë “pushtojnë” plazhet shqiptare

Pushuesit e parë tashmë kanë arritur në plazhin e Spillesë.  Por për dallim nga vitet e kaluara kur prenotimet e para i bënin pushuesit nga Kosova apo Maqedonia, këtë vit të parët u akomoduan polakët.

Plazhi i Spillesë, pëlqehet për shkak të ujërave të pastër, dhe pranisë së madhe të peshkut dhe specieve tjera detare.

Edhe pushuesit janë shprehur të kënaqur me kushtet e plazhit.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :