Data : 22 03 2019
KryeTitujt :

Një qytet 35 miliardë dollarësh në Korenë e Jugut i dizajnuar për të eliminuar makinat

Një qytet 35 miliardë dollarësh në Korenë e Jugut i dizajnuar për të eliminuar makinat

Projekti

Një projekt që filloi në vitin 2002, zona prioritizon tranzitin masiv, si autobusë, nënstacione dhe biçikleta, në vend të trafikut rrugor, sipas Stan Gale, kryetarit të Gale International, zhvilluesi prapa IBD.

Kur të përfundojë deri në vitin 2020, distrikti do të përfshijë 100 milionë metra katrorë. Është e vendosur në anën veriperëndimore të Koresë së Jugut (bregu i kundërt i Pyeongchang, vendi i Olimpiadës Dimërore 2018).

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :