Data : 24 03 2019
KryeTitujt :

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Evropës ka zhvilluar raundin e parë të bisedimeve më Greqinë, në lidhje me marrëveshjen e re

Zhvillohet raundi i parë i bisedimeve Shqipëri-Greqi

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Evropës

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Evropës ka zhvilluar raundin e parë të bisedimeve më Greqinë, në lidhje me marrëveshjen e re.

Lajmi është bërë i ditur nga zyra e shtypit të ministrisë, në të cilët thuhet se biseda është zhvilluar në një frymë konstruktime.

“Sot, me datë 30 prill 2018, u zhvillua në Tiranë raundi i parë i bisedimeve mes Shqipërisë dhe Greqisë për kufizimin e zonave detare. Takimi u zhvillua në një klimë konstruktive dhe bashkëpunuese.”. thuhet në njoftimin e Ministrisë

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :