Data : 20 02 2019
KryeTitujt :

Ministri Bushati: Nuk jap afat për negociatat me Greqinë

Ditmir Bushati

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati nuk jep një afat për përfundimin e bisedimeve me Greqinë por thotë se grupet negociatore janë duke shqyrtuar tre projekt marrëveshje, atë të kufizimit detare, të piramidave, dhe menaxhimit të incidenteve kufitare.

“Kemi një marrëveshje në diskutim, draft marrëveshje për kufizimin e zonave detare dhe dy projektmarrëveshje në diskutim, një për piramidat dhe tjetra për menaxhimin e incidenteve kufitare. Ne shpresojmë që me tre projekt-marrëveshjet e mbyllim gjithë çështjen që është në diskutim”, tha Bushati.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :