Data : 21 02 2019
KryeTitujt :

Lavdije Karrametaj Zalli -Poezi – “KISHA FRIKË”

Lavdije Karrametaj Zalli

Poezi

KISHA FRIKË

Degjoj lehtë zërin tënd,
Më mungon kënga që më këndoje,
kur e vogël Isha,
Atëherë kur ti largoheshe nga unë,
dhe unë qaja,
Kisha frikë se nuk do të të shihja më,
Se tek un nuk do ktheheshe,
Kisha frikë nga drita dhe nga errësia,
Por tani frikë nuk kam më,
Drita dhe erresira nuk më frikësojnë,
Se ti je gjithmonë me mua,
Kur për ty kam nevojë,
Edhe se je shumë larg,
Ti je pranë meje duke më dhënë forcë,
Para teje frika frikësohet,
Dhe errësira më kthehet në dritë!

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :