Data : 22 03 2019
KryeTitujt :

Kryeminsitri Edi Rama po vjedh të dhënat e qytetarëve

Kryeminsitri Edi Rama po vjedh të dhënat e qytetarëve

Bardh Spahia

Partia Demokratike reagoi përmes deputetit Bardh Spahia për atë që e quajnë një skandal të Edi Ramës.

Sipas PD-së Rama po vjedh të dhënave personale të qytetarëve shqiptarë për manipulimin e zgjedhjeve të ardhshme.

Spahia u shpreh se Partia Demokratike disponon dhe po publikon dokumentet që provojnë se nuk është vetëm Ministria e Arsimit që urdhëron mësuesit t’u marrin prindërve të dhënat personale, numrin e kartës së identitetit, telefonit dhe email.

Po ashtu edhe ministria e Shëndetësisë ka shpërndarë një email të njëjtë me atë te Ministrisë së Arsimit, ku urdhëron mjekët të mbledhin të dhënat personale të pacientëve në qendrat shëndetësore.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :