Data : 24 03 2019
KryeTitujt :

Kryeministri bullgar Bojko Borisov: BE nuk duhet të ketë frikë nga zgjerimi në Ballkanin Perëndimor

Borisov: BE nuk duhet të frikësohet nga zgjerimi

Bojko Borisov

Sot në Sofje, Kryeministri bullgar Bojko Borisov tha se BE nuk duhet të ketë frikë nga zgjerimi në Ballkanin Perëndimor që ka një GDP sa Sllovakia dhe popullsia është më e vogël se Rumania.

 

“Ballkani Perëndimor ka 17.7 milionë njerëz dhe GDP prej 96 miliardë euro. A përbën kjo frikë të madhe dhe kërcënim për BE-në?”, kërkoi Boris në fund të samitit BE-Ballkani Perëndimor që u mbajt në Sofje dhe në të cilën mori pjesë edhe Kosova

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :