Data : 17 01 2019
KryeTitujt :

KE: Na duhet gazetari cilësore

Në përputhje me propozimin e Komisionit Evropian, deri në fund të korrikut, platformat në internet dhe mediat sociale duhet të përgatiten dhe të paraqiten në Kodin e Praktikës për të luftuar Dezinformatën, si një mënyrë për të luftuar lajmet e rreme dhe manipuluar informacionin.

Në të njëjtën kohë, Komisioni u bëri thirrje shteteve anëtare të rrisin mbështetjen për gazetari cilësore për të siguruar një mjedis pluralist, të larmishëm dhe të qëndrueshëm mediatik.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :