Data : 24 03 2019
KryeTitujt :

Kancelari austriak, Sebastian Kurtz: Të ripërtërihen bisedimet e paqes për Sirinë

Kancelari austriak, Sebastian Kurtz: Të ripërtërihen bisedimet e paqes për Sirinë

 

Sebastian Kurtz, Kancelari austriak,  dëshiron vazhdimin e bisedimeve paqësore për Sirinë, të cilat filluan në Vjenë në vitin 2015, duke shtuar se zgjidhja për këtë konflikt nuk mund të gjendet me mjete ushtarake.

“Pas përdorimit shokues të armëve kimike më 7 prill dhe intervenimeve të fundit ushtarake në Siri, koha është që të kthehemi në arsyetim dhe të nxisim procesin diplomatik të paqes”, tha ai për agjencinë e lajmeve austriake APA

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :