Data : 16 02 2019
KryeTitujt :

“Hutimi” kaloi, Giuseppe Conte kryeministër i ri i Italisë

 

Sot presidentit të Italisë, Lëvizja Pesë Yje dhe Liga i kanë propozuar emrin e Giuseppe Conte, si për kreun e qeverisë së koalicionit.

Udhëheqësit e dy partive më të mëdha në Parlament, Luigi Di Majo dhe Mateo Salvini, thanë pas bisedimeve me presidentin italian Sergio Matarl, se kanë vendosur që Conte të propozohet për të drejtuar qeverinë e vendit, duke i dhënë fund periudhës së pasigurisë politike në vend.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :