Data : 22 03 2019
KryeTitujt :

Fatmir Xhafaj: Procesi i vettingu-t në policisë është i paanshëm

 

“Procesi i vettingu-t në policisë është i paanshëm dhe i drejtët që synon largimin nga Policia e Shteti, ata punonjës të lidhur me krimin apo që janë të korruptuar”, deklaroi sot ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj në ceremoninë e ‘Ditës së Dëshmorëve të Atdheut’, organizuar në Akademinë e Sigurisë.

Në fjalën e tij, ministri Xhafa tha se “sot të gjithë kolegët respektojnë me përulje të gjithë ata policë që kanë rënë në krye të detyrës dhe janë shpallur dëshmorë të Atdheut. Për gjatë tri dekadave, Policia e Shtetit ka qenë në përballje me krimin e organizuar dhe kjo përballje nuk ka qenë e lehtë dhe ka pasur kostot e saj dhe humbje në jetë të trupës së saj. Sot merr jetë kjo ditë dhe se dita e dëshmorëve duhet kujtuar si e shenjtë”.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :