Data : 20 02 2019
KryeTitujt :

Emeregjencat nga bora, ja zonat më problematike

Ministria e Mbrojtjes informon mbi situatën e shkaktuar nga moti i keq dhe informon mbi problemet e para në disa zona.

Sipas Ministrise në lidhje me situatën reshjeve të borës,  bën me dije se grupi vlerësimit i Qendrës se Bashkuar Operacionale dhe përfaqësues te drejtorisë operacionale janë ne krye te detyrës.

“Nga raportimet dhe vlerësimet, me problematike situata paraqitet: Qarku Dibër dhe Qarku Kukës”- thekson ministria e Mbrojtjes.

Ndërkohë mësohet se mjetet dhe forcat janë ne gatishmëri dhe po vijon koordinimi me strukturat e emergjencës në pushtetin vendor.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Fundit