Data : 16 02 2019
KryeTitujt :

E vërtetë e pabesueshme, Barak Obama marrëveshje shumë-vjeçare me “Netflix” për të prodhuar filma dokumentarë

Barak Obama. ish-presidenti amerikan,dhe bashkëshortja e tij Michel, kanë nënshkruar një marrëveshje shumë-vjeçare me “Netflix” për të prodhuar filma dokumentarë.

 

Ish-presidenti Barak Obama njoftoi sot për arritjen e marrëveshjes për prodhimin shumëvjeçare të filmave me Netflix.

Çifti Obama ka krijuar kompaninë “Higher Ground Productions”, për të prodhuar përmbajtje për Netflix.

Ish-presidenti u ka thënë bashkëpunëtorëve, se ai nuk ka ndërmend të përdorë platformën e re për të zhvilluar një fushatë publike kundër pasardhësit të tij në Shtëpinë e Bardhë, ose për të luftuar kundër mediave konservatore si Fox News

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :