Data : 25 04 2019
KryeTitujt :

‘Burdushin’ vendosin ta lenë në paraburgim

Gjykata e Apelit e Kosovës, vendosi ta lërë në paraburgim Hysri Peqanin, i njohur si Burdushi, gjykata i ka refuzuar si të pabazuara ankesat e avokatëve mbrojtës kundër caktimit të masës së paraburgimit.

auto_Burdushi-650x3581542472096Në këtë mënyrë Gjykata e Apelit e ka lënë në fuqi aktvendimin e Gjykatës Themelore në Prizren të datës 17.11.2018. Hysri Peani dyshohet për shkak të ushtrimit të kundërligjshëm të veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike, shmangie nga tatimi, mashtrim dhe mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve.

 

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :