Data : 20 02 2019
KryeTitujt :

Blindohet kufiri SHBA-Meksikë

Përgjatë shtrirjes së lumit Rio Grane në Teksasin jugperënim, ushtarët amerikanë kanë filluar të vendosin tela me gjëmba, ndërsa Trump po bëhet gati për pushtimin e emigrantëve nga Amerika.

downloadKa filluar ndërtimi i një gardhi në Fort Knox, kenataki nga 100 trupa amerikanë nga Batalioni i 19-të i inxhinierëve.

Trump dërgoi rreth 5.800 trupa për të penguar emigrantët e Amerikës Qendrore të kalojnë përmes Meksikës për në SHBA.

Para zgjedhjeve Trump e quajti këtë çështje si emergjncë kombëtare dhe paralajmëroi se ky emigrim ishte një pushtim nga banditë të këqinj dhe anëtarë bandash.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :