Data : 20 02 2019
KryeTitujt :

Aktivitet me fëmijët me aftësi ndryshe në restorant Rapsodia

Aktivitet me fëmijët me aftësi ndryshe në restorant Rapsodia

222

Atmosferë fantastike. Eventi u realizua nga Rapsodia në bashkëpunim me @JorgoPapingji, Luan Zhegu; Devis Xherahu; Besnik Nallbani dhe Dj Rubinin.

 

 

 

333
Duke mos harruar dhe praktikantët e shkollës profesionale, viti dytë: Kristiani, Anxhela, Aleksandra, Adriano

 

4444

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :