Data : 23 02 2019
KryeTitujt :

Rama publikon një reportazh të medias italian

 Rama publikon një reportazh të medias italian

Kryeminsitri, Edi Rama publikon një reportazh të medias italian

 

Edi Rama, kryeministri i Shqipërisë, në postimin e tij të mëngjesit në facebook ka publikuar një reportazh të medies italiane.

 

Në postimin  e tij Rama ka shkruar se:

 

Postimi i plotë:

 

MIRËMËNGJES

 

 

 

dhe me këtë reportazh të medias italiane për Shqipërinë dhe transformimin çdo ditë e më shumë të saj në një destinacion të jashtëzakonshëm turistik, ju uroj një të dielë të qetë

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :