Data : 23 02 2019
KryeTitujt :

“5 Netët e kinemasë Spanjolle” në kinemanë “Kadri Roshi”

“5 Netët e kinemasë Spanjolle” në kinemanë “Kadri Roshi”

Skënder Jaçe-kineast
Kuçova e naftës mirpret në edicionin e dytë, kinemanë Spanjolle në produksionet më të fundit të saj. Emra të njohur të kinemasë Spanjolle si regjisorët Sebastián Borensztein, Daniel Sánchez Arévalo, Juan Antonio Bardem, apo aktorët Alberto Closas, Bruna Corrà ,Quim Gutiérrez, Raúl Arévalo, Marta Etura etj, do të pasqyrojnë në ekranin e madh jetën kulturën dhe problemet sociale të popullit spanjoll. Aktiviteti kinematografik do të ketë dhe një homazh për aktorët e mëdhenjë Spanjoll. Do të mari pjesë dhe Trupi Dipllomatik i Ambasadës së Mbretërisë Spanjës si dhe Personalitete të kulturës dhe artit Shqiptar. Ky aktivitet organizohet nga Cinemania film nën kujdesin e Veçantë të Kryetarit të Bashkisë Kuçovë z. Selfo Kapllani dhe u mbështet finaciarisht nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë si dhe Ambasada Spanjolle. Për 5 Netë rreshtë Kuçova do të jetë Qyteti i Kinemasë Europiane.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :