Data : 25 04 2019
KryeTitujt :

29-vjeçaria, kërkon të organizojë orgji me 1000 persona

Pearl Derriere, 29 vjeç, nga SHBA, kërkon të organizojë orgjinë më të madhe në botë.peral-3

Ajo synon që në këtë orgji të marrin pjesë 1000 persona.

 

 

 

Derriere, e cila deri në moshën 21-vjeçare kishte shkuar me më shumë se 100 persona, si dhe 2 vjet më parë hapi kompanin e saj, e cila organizon festa private seksi.peral-2

29-vjeçaria, e cila ka një të dashur femër dhe një mashkull, ka organizuar më parë një orgji të madhe me 500 persona, dhe tani kërkon që ta thyejë këtë rekord.Festa natyrisht do të jetë private.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :