Data : 20 02 2019
KryeTitujt :

Topalli bën një dorë lekësh duke ikur. Kthen Kuvendin në Call Center

TopalliSalla e re e Kuvendit, ajo që Topalli e ka rinovuar tre herë në katër vjet, këtë sezon ofron një surprizë të re.Një arredim i papritur dhe pa njoftuar me kompjuterë të rinj  dhe network të ri, është surpriza e saj e panjoftuar për deputetët.Kompjuterët po montohen me urgjence. Një pamje e shëmtuar që e ka kthyer Kuvendin në një CallCenter gjigante, i pazakontë për asnjë parlament të botës.Thjesht duheshin prishur një dorë lekësh duke ikur, se nuk të vjen zogu në dorë dy herë.Mirë e bën po qe se nuk shkon në prokurori për gjithë harxhimet pa kriter në parlament këto tetë vite, që kanë arritur të bëjnë të pasur jo vetëm Jozin, por dhe Lefterinë

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :