Data : 22 03 2019
KryeTitujt :

Sekui, partive: Integrimi, në krye të axhendës

sekui-300x200

Ambasadori i Bashkimit Evropian ne vendin tone, Ettore Sekui ka kerkuar nga partite politike te vendosin axhenden e integrimit ne krye te prioriteteve te tyre ne fushaten elektorale.
Gjate nje aktiviteti ne Qendrën për Informin të Bashkimit Europian, ambasadori Sekui tha se anëtarësimi i Shqipërisë në BE është përgjegjësia e të gjitheve.
“Besoj se shqiptaret e meritojne Evropen dhe Shqiperia ka gjithe potencialin e mundshem per ta realizuar kete”- tha ai.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :