Data : 20 02 2019
KryeTitujt :

Listat e kandidatëve, KQZ shqyrton sot 23 parti

kqz1-300x225

Pas miratimit te listave te 23 partive, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mblidhet pasditen e sotme per miratimin e pjeses tjeter te kandidatave ne gare.

Projekt-vendimi: “Për miratimin e listave shumemërore të partive politike të regjistruara në KQZ-së, si subjekt zgjedhor për zgjedhjet e Kuvendit të datës 23 Qershor 2013”, shqyrtohet ne mbledhjen e sotme ne oren 18.00.

Listat e partive politike që do të kalojnë për miratim sot pasdite

Nr.
Subjektet zgjedhore
1 Partia Social Punëtore Shqiptare
2 Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
3 Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim
4 Partia Reformatore Demokratike
5 Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
6 Partia Demokristiane e Shqipërisë
7 Partia e Minoritetit Etnik Grek për të Ardhmen (MEGA)
8 Partia Ora e Shqipërisë
9 Partia për Personat me Aftësi të Kufizuar
10 Partia Komuniste Shqiptare “8 Nëntori”
11 Partia Aleanca Demokratike e Shqipërisë
12 Partia Demokratike për Integrim e Prosperitet
13 Partia Ballit Kombëtar
14 Partia G99
15 Partia Demokracia Sociale e Shqipërisë
16 Partia Mendimi i Djathtë Liberal e Shqipërisë
17 Partia Alanca Demokristiane
18 Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare
19 Partia Popullore Kristian Demokrate
20 Partia Demokracia e Re Europiane
21 Partia Social Punëtor Shqiptare
22 Partia Uniteti Kombëtar
23 Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut

 

Listat e partive që u shqyrtuan ne mbledhjen e 9 majit

1 Partia Socialiste e Vërtetë ’91 (u miratua)
2 Partia Ambientaliste (u miratua)
3 Partia e Punës së Shqipërisë (u miratua)
4 Partia e Aleanca e Maqedonasve për Integrimin Europian
(u miratua)
5 Partia Agrare Ambientaliste (u miratua)
6 Partia Ardhmëria Shqiptare (Te kthehet per plotesim te listave shume emerore ne qarkun e Tiranes)
7 Partia Arbënore Kombëtare (Te kthehet per plotesim te listave shume emerore ne qarkun e Durresit, Beratit, Tiranes)
8 Partia e Pajtimit Kombëtar (Te kthehet per plotesim te listave shume emerore ne qarkun e Elbasanit, Tiranes)
9 Partia Socialiste e Moderuar (u miratua)
10 Partia e Bashkimit Republikan Shqiptar (u miratua)
11 Partia e Alenca Barazi dhe Drejtësi Europiane (u miratua)
12 Partia Republikane Shqiptare (u miratua)
13 Partia Tolerenca e Re e Shqipërisë (u miratua)
14 Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare (u miratua)
15 Partia Balli Kombëtar Demokrat (u miratua)
16 Partia e Punës së Shqipërisë e Riorganizuar (u miratua)
17 Partia e Gjelbërt (Te kthehet per plotesim te listave shume emerore ne qarkun e Vlores)
18 Partia Komuniste Shqiptare (Te kthehet per plotesim te listave shume emerore ne qarkun e Elbasanit)
19 Partia e Çështjeve Shqiptare (u miratua)
20 Partia Ligj dhe Drejtësi (Te kthehet per plotesim te listave shume emerore ne qarkun e Tiranes, Fierit)
21 Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar (u miratua)
22 Partia Konservatore (Te kthehet per plotesim te listave shume emerore ne qarkun e Tiranes)
23 Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë (u miratua)
24 Partia Aleanca Popullore (u miratua)
25 Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve (u miratua)
26 Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve (Te kthehet per plotesim te listave shume emerore ne qarkun e Elbasanit Vlore)
27 Partia e Drejtave të Mohuara (u miratua)
28 Partia Rruga e Lirisë (u miratua)
39 Partia Shqiptare “Atdheu” (u miratua)
30 Partia Lëvizja e Legalitetit (u miratua)
31 Partia Fryma e Re Demokratike(u miratua) 

KQZ ka bërë me dije dje së në KQZ janë paraqitur listat e kandidatëve për deputetë nga 65 parti politike, nga 66 që janë në total. Nga koalicioni i PS-së nuk ka dorëzuar asnjë listë kandidatësh dhe për rrjedhojë pritet të përjashtohet Partia Shqiptare Atdheu, me kryetar Kreshnik Osmanin.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :