Data : 23 02 2019
KryeTitujt :

Berisha: Rimbursim TVSH për fermerët. Riorganizim total për peshkimin, Plan Kombëtar

berisha6-300x203

Kryeministri Sali Berisha ka njoftuar ne mbledhjen e sotme te qeverise, miratimin e rimbursimit te TVSH-se per fermeret. Berisha theksoi me tej se duhet te merren masat per planin per peshkimin.

“Ne duhet te bejme gjithcka per prodhimin dhe nxitjen e tij, ky eshte zotimi yne”- tha Berisha.

Ai kujtoi ankesat dhe kerkesat e personave qe merren me peshkimin, duke kerkuar masa lehtesuese. “Duhet riorganizim total per peshkimin”- tha Berisha.

Sipas tij ne liste duhet te perfshihen edhe hekuri per serat, duke kerkuar nga ministri Ruli te shikohet me prioritet.

“Zoti Ruli nuk pashë hekurin për serat, duhet të jemi shumë të qartë, se 70% e serës është hekur dhe ne u zotuam se gjithçka që ka të bëjë me prodhimin”- tha ai.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :