Data : 23 02 2019
KryeTitujt :

Arvizu per zhvillimet politike

Arvizu-per-zhvillimet-politike-450x300

Ambasadori amerikan ne Tirane Aleksander Arvizu ka paralajmëruar se se shpejti do te thyeje heshtjen për zhvillimet politike ne vend; heshtje te cilën ai e ka ruajtur prej rreth një muaji qe prej deklaratës se ashpër kundër lirimit nga detyra te anëtarit te KQZ, Ilirjan Muho. Duke iu shmangur komenteve per mungesën e tij ne media gjate javëve te fundit, ambasadori ka deklaruar se do te ketë zhvillime ne ditët ne vijim. Kjo deklarate u dha pas ceremonisë se inaugurimit te Qendrës se Këshillimit për Arsimin e cila është sponsorizuar nga ambasada dhe do të ndihmojë studentët Shqiptarë që duan të studiojnë në Shtetet e Bashkuara.

Ndaje Artikullin me Miqte e Tu

Artikuj te Ngjashem :